Egyszerűsítsd mindent az iPhone szerviz tippekkel és trükkökkel

This is a subheading

Egyszerűsítsd mindent az iPhone szerviz tippekkel és trükkökkel

Ha úgy tetszik, mint a legtöbb ember, most már körülbelül 10 éve volt mobiltelefonod. De itt van néhány hír: az iPhone szerviz nem olyan, mint bármelyik mobiltelefon, ami korábban volt. Ez valóban forradalmi elem, és ha más telefonokhoz hasonlóan használod, akkor hiányzik. Olvassa el a tippeket, hogy segítsen látni, hogy mit csinálhat az iPhone szerviz segítségével.

Amikor bejövő hívása van az iPhone szerviz-nél, egyetlen gombnyomással elhallgathatja a gyűrűt. A Sleep / Wake gomb egyszeri megnyomásával a gyűrű néma üzemmódba kerül. Ha a hívót egyenesen a hangpostafiókjához szeretné küldeni, a gombot kétszer megnyomhatja.

Bármely webhely, amelyet gyakran látogat, egy alkalmazássá alakítható. Csak menjen a webhelyre. Amikor odaér, ​​érintse meg a "Go" gombot. Ekkor lehetősége lesz arra, hogy a honlapot hozzáadja a kezdőképernyőhöz. Azt is meg tudja adni, hogy egyedülálló alkalmazásként átnevezheti.

Adja be a telefont vízszintesen. Könnyű elfelejteni, de a kulcsok sokkal nagyobbak, ha a telefon vízszintes, így sokkal könnyebb pontosan beírni a szöveget. Ha még nem rendelkezik ezzel a képességgel a telefonon, akkor az alkalmazás elérhető a Safari-tól.

Ahhoz, hogy személyesen legyen az iPhone szerviz és Siri, próbálja meg tanítani Siri családjának nevét. Például, taníthatod Siri-nak a házastárs nevét. Aztán ahelyett, hogy a házastársa teljes nevét beszélné, amikor hívni akarja őt, azt mondhatja, hogy "Hívja férjemet" vagy "Hívja feleségemet." Ez sokkal jobban kielégítő!

Könnyedén beállíthatja az e-mail üzeneteit az iPhone szerviz-nél, hogy egyszerű az üzenetek lekérése. A címkézés lehetővé teszi, hogy értesítéseket kapjon, ha új üzenet jelenik meg, valamint az üzenetet azonnal megtekintheti. Választhat, hogy csak egy fiókot vagy több különböző e-mail fiókot szinkronizál az iPhone szerviz-be.

Az iPhone szerviz használata és fényképezése nagyszerű funkció, és a legtöbb ember számára előnyös. Azonban, miután elkészült, annyi fotót készíthet, hogy meglehetősen őrült lesz, hogy megpróbálja rendezni őket a telefonon. Használhatja a beépített funkciót az albumok számára, hogy az iPhone szerviz-en rendezett fotókat tartsák. Ez sok időt vesz igénybe, amikor egy adott képet szeretne keresni.

Számos mítosz van arról, hogy hogyan kell kezelni a vízben lévő iPhone szervizet. A legnagyobb a hajszárítót használja a telefon szárításához. Ahelyett, hogy kiszárítaná a telefont elszívó vizet, ez csak a vizet a telefonba való tolatására szolgál.

Nem lenyűgözte mindazt, amit az iPhone szerviz tehet? Az iPhone szerviz használata nagyon szórakoztató lehet, és valóban könnyebben segít életedben. Olyan sok dolog van, amit tehetsz, hogy valóban elengedhetetlen gép. Használja a cikkben található tippeket, hogy segítsen elsajátítani ezt a nagyszerű eszközt.

80. 81. 82. 83. 84. 85. 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100. 101. 102. 103.

© Copyright Közigazgatási jog